Online Bierproeverij

Sinds Corona ook in Nederland actief is en er eigenlijk niets meer kan of mag ben ik overgegaan op DIGITALE BIERPROEVERIJEN! Ideaal als online bedrijfsfeest, verenigingsactiviteit of gewoon met de buurt of een stel vrienden. Van 10 tot 1.000 man, alles is mogelijk.

Een proeverij is meer dan proeven. Verhalen worden afgewisseld met muziek (over bier) demonstraties m.b.t. bier, video’s/interviews over bier en bij een goed gezelschap is er dan ook altijd nog tijd voor een live afterparty!!!

Hoe zoiets dan in z’n werk gaat?
In overleg kies je één van de 5 pakketten of kom je zelf met een ‘pakketvoorstel’. Wij pakken ze in en zorgen ervoor dat ze worden verzonden naar de deelnemers. Via de mail ontvangt iedereen de instructies en de link naar de stream zodat iedereen op het zelfde tijdstip klaar zit.

De stream gaat via YouTube en Contact gaat via de Live Chat. Er wordt HD gestreamd dus zowel audio als beeld zijn van perfecte kwaliteit.

Check ook DEZE LINK & DEZE LINK om een indruk te krijgen van hoe het er uit kan ziet / kan zien

Een online Bierproeverij kan al vanaf €22,50 p.p. Informeer naar de ontelbare mogelijkheden!

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]