Biografie

Biografie

Na 5 jaar actief bandlid te zijn geweest van de Rock coverband ‘Pledget’ is Jan Nota sinds 2003 actief als solo muzikant die slechts met gitaar, zang en bassdrum iedere gelegenheid kan opluisteren met zijn muziek bestaande uit zowel cover als eigen reportoire.

Sinds 2018 is Jan na een 3 jarige opleiding ook gediplomeerd Internationaal Biersommelier. Dit heeft er mede toe geleid om de passie voor bier te gaan combineren met zijn passie voor muziek wat resulteerde in zijn programma De BierTroubadour #OnTour. Bierproeverijen maar dan net even anders… Tijdens zo’n avond wordt je verrast met liedjes over bier, verhalen over bier, demonstraties met bier en natuurlijk het proeven. Iedere avond wordt in overleg ingevuld waarbij graag wordt ingespeeld op de vraag van u als klant. Mocht het voor u een ver van mijn bed show zijn dan heeft Jan genoeg ervaring om er geheid een onvergetelijke avond van te maken.

Natuurlijk is livemuziek na afloop van de proeverij ook snel geregeld! V.a. 30 deelnemers zit er een set van min. 45 minuten bij inbegrepen, bij meer dan 40 proevers zijn er 2 sets live muziek na afloop bij inbegrepen.

Doordat in maart 2020 Corona het land doorging werd de manier van werken snel aangepast. I.p.v. fysieke proeverijen werd er overgegaan op online proeverijen, De BierTroubadour@Home. Ook dit bleek al snel een succes! De combinatie van de verhalen, de muziek, de demonstraties en het proeven werden nu ook afgewisseld met filmpjes van brouwerijen en interviews met diverse mensen uit de bierwereld.

En zo is Jan met zijn activiteiten altijd in ontwikkeling, neem maar snel eens contact op om te vragen naar uw mogelijkheden…