nieuws

BierTroubadour

Mijn liefde voor Speciaal Bier is groot, ieder jaar worden er weekendjes gepland waarbij veel brouwerijen worden bezocht en bieren worden geproeft. Sinds we in 2016 in het bedrijf, De Nije Trije, van mijn schoonouders zijn gestapt kan ik mijn hobby nog meer toepassen. We hebben ons eigen Túnkafee waar we zowel binnen als buiten prachtige plekjes hebben om wat lekkers te nuttigen. Doordat we nu beschikken over deze ruimtes wilde ik iets met Speciaal Bier gaan doen, het mensen laten ontdekken. Toen ik mits 2016 ben gestart met de opleiding tot biersommelier (STIbon) werd het idee langzaam duidelijk. Er zijn zoveel mooie verhalen over Bier, er is zoveel diversiteit in smaak, er is zoveel over te leren, te ervaren, te beleven met bier. 'Ik moet er mee de boer op!', zo was mijn idee. En in combinatie met de livemuziek in zowel het Fries, Nederlands, Engels en Iers kan ik voor iedereen een prachtig passend programma samenstellen.  

Bieravonden vinden dus plaats op locatie maar kunnen natuurlijk ook altijd op ons eigen bedrijf, Túnkafee De Nije Trije, worden verzorgd. Zomers kunt u verblijven op onze minicamping maar u kunt ook het hele jaar door gebruik maken van onze appartementenverhuur.

Neem voor meer info contact op, de eersten zijn u al voorgeweest! Binnenkort ook een promofilm!

Hier alvast een introductiefilm van ons bedrijf 'de Nije Trije'  https://www.youtube.com/watch?v=_vOlpdzRdvI (even kopieren en plakken)

Gr. Jan Nota

terug

[ datum: 06-12-2016 ] [ door: jannota ]